Vraag maar raak!

Vraag maar raak blog

Ik vind het heerlijk om zaken uit te leggen. Ik wist niet dat ik dat in me had en dat het zo leuk kon zijn. Vooral technische zaken is echt mijn ding en dan aan mijn collega’s in begrijpelijke taak vertellen hoe het nu werkt.

Wil je even meekijken

Na de cursus WebAssistant werd ik door medecursisten benaderd of ik ze niet nog even dat ene onderwerp wilde uitleggen. Of ik niet even meekon kijken met dat probleem waar ze nu tegenaan liepen. Natuurlijk geen probleem. We plannen wel een afspraak en dan leg ik het nog een keer uit of laat ik zien hoe het werkt. Al snel volgde dan de vraag of ik meteen even naar wat andere problemen op de website wilde kijken.

Heel leuk allemaal, maar hier moest ik toch echt iets meedoen. Dit was blijkbaar een gat in de markt. Dus in oktober 2017 heb ik de Vraag maar raak sessie in het leven geroepen. Ondertussen niet alleen voor collega’s en medecursisten, maar iedereen kan bij mij een sessie boeken.

Simpel concept

Het concept is eigenlijk heel simpel. Je huurt mij voor 2 uur in, levert van tevoren een lijst met vragen en problemen aan. Dan plan ik een dag voor de sessie een voorbereiding in om te kijken of er op de lijst van vragen of problemen nog punten staan die ik van tevoren wil uitzoeken. Ik kijk vast een keer goed naar de website of er punten zijn die mij opvallen en waar ik advies over kan geven.

Tijdens de sessie ga ik 1 op 1 met de klant zitten en behandelen we al die punten die van tevoren zijn aangegeven. Natuurlijk belanden we daarin wel eens op een zijspoor, omdat via de ene vraag we bij een volgende belanden. Maar dat is geen enkel probleem.

Tijdens de Vraag maar raak sessie zie ik echt uiteenlopende vragen en problemen langskomen. Of het nu gaat of iemand meer wil weten over SEO, snelheid van de website, technisch punten die niet werken of meer willen weten over oplossingen of bepaalde plugins. Echt alles komt voorbij, zelfs advies over de stijl en opmaak van de website.

Uiteenlopende vragen en problemen

Dat maakt deze sessies ook zo leuk. Je spreekt veel verschillende mensen en ziet uiteenlopende websites langskomen. Iedereen zit wel weer met wat anders of wil iets anders weten. Doordat ik mij voorbereid voor een sessie wordt mijn kennis van WordPress en verschillende thema’s en plugins ook weer groter. Waardoor ik weer meer mensen kan helpen met mijn kennis.

Loop jij ook tegen problemen aan met je website, zit je even vast en weet je niet hoe je verder moet. Heb je vragen over hoe iets werkt. Ben je nog in de beginfase met je website, of staat de website al live. Het maakt allemaal niet uit. Iedereen kan een Vraag maar raak sessie aanvragen. Ik help je weer op weg, geef je tips en leg de zaken rustig uit.

Herken je je in bovenstaande, wacht dan niet langer. Boek nu een sessie via: www.vraagmaarraak.eu

Laat een reactie achter