Queen of Vintage

  • Klant: Sandra Beckers – Queen of Vintage
  • Project: Bestaande website vervangen
  • Soort website: website met webshop en groot blog gedeelte
  • Opgeleverd: december 2020
  • Website: www.queenofvintage.nl
  • Sandra heeft in maart 2022 de website offline gehaald, omdat ze stopte met haar bedrijf

Beschrijving project

Sandra wilde heel graag een webshop opzetten voor haar Vintage kleding. Hiervoor moest haar blog website omgebouwd gaan worden.
Samen hebben we de website helemaal opnieuw opgezet, zodat er nu een volwaardige webshop staat.

Diverse afbeeldingen

Uitdagingen voor dit project

Sandra had al een blog website met heel veel blogs. Deze moesten allemaal overgezet worden naar haar nieuwe website.

Daarnaast moest er voor haar Vintage kledingkast een webshop gemaakt worden. En van elk item was er maar 1 exemplaar en 1 maat. Dus het was belangrijk dat dit duidelijk was voor de bezoeker en er goed gezocht kon worden.

Review klant

Ik ben zeer tevreden over de webshop die Laura voor mij gemaakt heeft. Laura luisterde goed naar mijn wensen en vertaalde dit in een webshop die helemaal bij mij past. Laura is erg fijn om mee samen te werken en geeft duidelijke uitleg over de technische zaken. Ik heb ervoor gekozen om het onderhoud ook aan haar uit te besteden zodat ik me geen zorgen hoef te maken over de technisch kant. Ik zou Laura zeker aanraden als je een nieuwe website nodig hebt.

Sandra Beckers