Laura’s Originals

De Mo-Factor
Februari 2023

De oude website van Monique was aan vervangen toe.
We zijn samen aan de slag gegaan met nieuwe kleuren en een nieuw ontwerp.
Samen hebben we een website gemaakt die weer meer past bij hoe Monique het nu wil hebben.
www.mo-factor.nl

Divine Ayurveda
Januari 2023

De oude website paste niet meer bij Frederieke Covee. En omdat er ook een nieuw logo was ontworpen en nieuwe huisstijl kleuren gekozen. Hebben we gekozen om de website opnieuw op te bouwen.
De website is samen met House of Joanne ontworpen.
De website is aangevuld met een webshop en dit jaar gaan we de website ook nog 2-talig maken.
www.divine-ayurveda.com

Ina Boer
December 2022

Ina Boer had nog niet eerder echt een website nodig gehad. Maar nu ze een boek ging uitgeven, was het toch wel fijn om een website te hebben.
De beste oplossing voor Ina was een One-pager. Waarop haar boek, maar ook haar diensten centraal staan.
www.inaboer.nl

Thinking of Holland
November 2022

Ingrid kwam bij mij toen haar huidige website flink overhoop lag. De website was verouderd en niet goed zichtbaar op mobiel. Dus tijd voor een nieuwe website die wel goed te zien is op alle apparaten.
Daarnaast hebben we de uitstraling van de website meer laten passen bij de producten die er verkocht worden.
www.thinkingofholland.com

Claudia Verhey
September 2022

Claudia is al een tijdje onderhoudsklant bij mij. Dus toen ze van start ging met een nieuwe huisstijl twijfelde ze niet om mij in te schakelen om de nieuwe website te bouwen.
De huisstijl en website ontwerp is gemaakt door Professionals in Design en ik heb dat vervolgens vertaald naar de website en de techniek.
www.claudiaverhey.nl

Kringloop Kavel75
Juni 2022

Ilonka van Kringloopwinkel Kavel75 was 1 van de gelukkige van mijn win-actie gratis website voor non-profit organisatie.
Ilonka had een gratis website en maar wilde heel graag een professionele website.
Ik heb voor haar een mooie one-pager gemaakt die helemaal aan haar wensen voldoet.
www.kavel75.nl

Judith den Dunnen
Mei 2022

Judith was met haar website toe aan een nieuw ontwerp en nieuwe uitstraling. En wat begon met wat supporturen van mijn kant. Veranderde langzaam in een nieuwe website die ik voor Judith maakte.
De website heeft nu weer een frisse uitstraling gekregen.
www.betergevondenworden.nl

Het Biechthuis
Mei 2022

De website van Brasserie Het Biechthuis, was sterk verouderd en voldeed niet meer aan de huisstijl en uitstraling die Bianca wenste.
De oude website was ook door haar niet goed zelf aan te passen.
We zijn aan de slag gegaan met een nieuwe huisstijl en ontwerp. De website is nu weer helemaal van deze tijd.
www.hetbiechthuis.nl

Meisje Eigenwijsje
Maart 2022

De website van Meisje Eigenwijsje voldeed aan de voorkant nog prima aan de wensen van Nicole. Wel was er een groot probleem in het technische deel van de website. Het thema dat Nicole had gekocht werd al jaren niet meer onderhouden. Dat betekende dat het thema dermate verouderd was, dat ze WordPress niet meer durfde te updaten.
We hebben de hele website opnieuw opgezet en ook meteen weer in een nieuw jasje gestoken.

Vrouwen in de overgang
Maart 2022

De informatieve website van Vrouwenindeovergang.nl was sterk verouderd, onoverzichtelijk en daardoor niet gebruiksvriendelijk. Dus tijd om eens kritisch naar de menustructuur en alle pagina's te kijken. Hoe was dat opgebouwd en hoe konden we dat verbeteren.
Naast een hele nieuwe huisstijl. Heeft de redactie meteen alle teksten herschreven.

Cora's Knit Knacks
Januari 2022

Cora was ooit gestart met een website builder bij een hostingpartij, maar merkte nu dat ze daar tegen beperkingen aanliep. En dat het nu tijd was voor een goede professionele webshop.
Samen gaven we de nieuwe website vorm en werd de webshop naar al haar wensen ingericht.
www.corasknitknacks.nl

De menopauze specialist
December 2021

De website van De menopauze specialist was sterk verouderd, werkte niet meer naar behoren en ze konden geen nieuwe artikels plaatsen.
Dus tijd om de hele website in een nieuw jasje te stekken. Incl. een afgesloten ledengedeelte.

Bio Boederij Oosting
December 2021

Toen Bernice Oosting bij mij aanklopte waren ze zelf al een tijd bezig om zelf een nieuwe website te maken. Dit bleek namelijk toch een stuk lastiger te zijn.
Ze hadden geen grote website nodig, vandaar dat een One-pager voldoende was.
www.bioboerderijoosting.nl

Yasmins Body and Mind Garden
Oktober 2021

In opdracht voor het Online Marketing Huis maakte ik een website voor Yasmin.
Yasmin gaat aan de slag als coach in rouwverwerking. En daar hoort natuurlijk een mooie website bij.

Key Result
Oktober 2021

De website van Key Result was verouderd, niet meer gebruiksvriendelijk en lastig om te onderhouden. Het was dus tijd voor een nieuwe website.
Naast dat we de hele website opnieuw hebben opgezet, is ook meteen de huisstijl onderhanden genomen.
Klanten kunnen nu makkelijk reserveren voor trainingen.
www.keyresult.nl

Dick Kok Zuurwaren
Augustus 2021

Na jarenlang alle bestellingen via de telefoon aannemen, is er een website voor Dick Kok Zuurwaren waar hun vaste klanten online kunnen bestellen.
Deze webshop is gekoppeld aan Exact Online, waardoor alles meteen in de boekhouding komt en ze vanuit daar de order kunnen leveren en ook meteen factureren.
www.dickkokzuurwaren.nl

Procezza
Juli 2021

In opdracht voor het Online Marketing Huis maakte ik een website voor Procezza.
Procezza is een vernieuwende tool voor processturing binnen een organisatie. Bij een nieuw product hoort natuurlijk ook een passende website. De vormgeving van de website en het product zijn op elkaar aangepast.

Profilering van Parkinson
Juli 2021

Wat mooi dat ik voor Parkinson nog een website mocht maken. Deze website is voor een onderzoek wat gestart is naar Parkinson en de behandeling daarvan.
Een mooie uitdaging was dat de hele website te bedienen moest zijn met alleen een toetsenbord.

Dutch Parkinson Scientists
April 2021

Voor de nieuw opgerichte vereniging Dutch Parkinson Scientists moest er een informatieve website komen. In eerste instantie gingen ze voor een One-pager, maar al snel bleek dat er toch veel te veel informatie was en hebben we snel besloten om gewoon voor alles pagina's aan te maken.

Astrid Kremers
April 2021

De website van Astrid was verouderd en nodig toe aan een update. Dus met een compleet nieuw logo, gingen wij samen aan de slag om de hele website van een nieuwe look & feel te voorzien.
De website past nu helemaal weer bij Astrid.
www.sexuoloog.nl

Wild Woman Rise
Februari 2021

In januari 2020 had ik al een mooie website gemaakt voor Monique. Maar in het afgelopen jaar heeft zij een transitie gemaakt in haar bedrijf. Wat resulteerde in een nieuwe naam en dienstenaanbod. Monique en ik hebben daarom samen haar hele website herzien en opnieuw vormgegeven.
www.wildwisewoman.earth

Be A Woman
Januari 2021

Inge was al een tijd onderhoudsklant bij mij. Dus toen ze bezig was met een nieuw bedrijf op te zetten, dacht ze meteen aan mij voor haar nieuwe website.
Nieuwe uitdaging was hier, dat in de webshop een abonnement verkocht moest gaan worden.

Queen of Vintage
December 2020

Sandra wilde heel graag een webshop opzetten voor haar Vintage kleding. Hiervoor moest haar blog website omgebouwd gaan worden.
Samen hebben we de website helemaal opnieuw opgezet, zodat er nu een volwaardige webshop staat.

Cinnovation
November 2020

Cindy was dringend op zoek naar hulp bij het bouwen van haar website. Ze was zelf al druk bezig geweest in WordPress, maar kreeg niet voor elkaar wat ze in haar hoofd had.
Ik heb toen de techniek voor haar uit handen genomen en samen hebben we er een mooi project van gemaakt.

Dynamic Minds
November 2020

Met een nieuwe bedrijfsnaam en nieuwe huisstijl moest de website van Anniek Oost ook in een compleet nieuw jasje worden gestoken.
Anniek en ik hebben nauw samengewerkt in dit project, zodat de website uiteindelijk helemaal naar haar zin was.
www.dynamicminds.nl

LEF
September 2020

Eigenaar Vivian vond het nu echt tijd dat er een website kwam.
Omdat zij haar website meer als een visitekaartje ziet, waar ze potentiële klanten heen kan sturen. Hebben we gekozen voor een landingspagina.
www.lef-training.nl

Dineg
Augustus 2020

Dineg had 3 websites en die hebben we samengevoegd tot 1 website. Naast het samenvoegen van de bestaande websites, hebben we ook de Look en Feel meteen aangepakt en heeft alles een nieuwe uitstraling gekregen. Daarnaast was hier de uitdaging om een webshop te bouwen die eigenlijk geen webshop is, maar wel die uitstraling heeft.
De website is ook volledig 2-talig gemaakt.

CoolDown Coaching
Augustus 2020

De website van Magda straalde niet uit waar ze eigenlijk voor stond. De kleuren en stijl klopte niet met haar bedrijf. Daarom hebben we de hele website opnieuw gestyled en vormgegeven, zodat die nu veel meer past bij waar CoolDown Coaching voor staat.
www.cooldowncoaching.com

Peter4Strategy
Juli 2020

Voor Peter heb ik een landingspagina gemaakt. Peter zocht voor zijn bedrijf een mooie oplossing om zijn aanbod te presenteren. Een plek online waar hij klanten naar toe kan verwijzen en nieuwe klanten kunnen zien wat Peter4Strategy nu voor ze kan betekenen.
www.peter4strategy.com

Uitgeverij Jan van Arkel
Mei 2020

De website van Uitgeverij Jan van Arkel is helemaal opnieuw opgezet en gestyled. We hebben alle boekenpagina's voorzien van een standaard layout. Daarnaast is meteen de gebruiksvriendelijkheid verbeterd, niet alleen voor bezoekers, maar ook voor de gebruikers zelf.

Marion van der Giessen
April 2020

Marion van der Giessen ging haar hele bedrijf omvormen. Een nieuwe naam, een nieuw logo en ook een compleet nieuw dienstenaanbod. Dat betekende ook dat er dus een compleet nieuwe website moest komen.
www.marionvandergiessen.nl

Miranda Hoefmans
April 2020

Miranda Hoefmans is al een tijd klant bij mij met een onderhoudscontract. Dus toen zij haar dienstenpakket ging aanpassen en daarbij meteen haar hele website wilde restylen, was de keus snel gemaakt voor haar.
Samen hebben we de hele website flink aangepast en staat haar nieuwe diensten aanbod nu mooi gepresenteerd.
www.mirandahoefmans.nl

Saleskansen
Februari 2020

Irma van der Weide nam halverwege vorig jaar contact met mij op. Ze ging haar bedrijf een nieuwe richting geven. Daar hoorde niet alleen een nieuwe bedrijfsnaam bij, maar ook een compleet nieuwe website.
Samen zijn wij de uitdaging aangegaan en is er een website gevormd.
www.saleskansen.nl

Coöperatie Nedereindseberg
Januari 2020

Coöperatie Nedereindseberg, ik ken deze organisatie erg goed. Ik ben vrijwilliger bij SVU, 1 van de partijen die bij deze coöperatie aangesloten is. Je begrijpt dat ik mij vereerd voelde dat ik benaderd werd om de nieuwe website te maken.
De bestaande website was heel erg verouderd, moest opgefrist worden en weer meer een uitstraling van deze tijd krijgen.
www.nedereindseberg.nl

Privacy Praktisch
Januari 2020

Daniel Willems kwam bij mij met het verzoek om een online visitekaartje te maken. Daniel is nog niet heel erg lang bezig met zijn onderneming, dus een hele website was nog niet van toepassing. Daarom hebben we samen zijn dienst in een landingspagina weergegeven.
www.privacypraktisch.nl

Monique Inspireert
Januari 2020

Het is al weer een tijd geleden dat Monique contact met mij zocht ivm een website voor haar onderneming Monique Inspireert.
Monique heeft een lang nagedacht over hoe haar aanbod verwoord moest worden op haar website. Ik heb haar in dit proces zo goed mogelijk proberen te begeleiden.
Samen hebben we uiteindelijk al haar idee vorm gegeven in deze website.

Ellen Carballo
November 2019

Via mijn business buddy maakte ik kennis met Ellen. Ellen heeft een heel persoonlijk verhaal, wat zij in een boekje heeft uitgebracht.
Dit persoonlijke verhaal wilde zij nog verder naar buiten brengen en daarom heb ik voor de aanschaf van het boekje een mooie landingspagina gemaakt met een automatisch betaalsysteem erachter.
www.ellencarballo.nl

Homemade Heidy
September 2019

Homemade Heidy kwam bij mij terecht omdat haar website niet de uitstraling en functionaliteiten had ze eigenlijk voor ogen had. Samen met haar heb ik de uitstraling van de website flink onder handen genomen en voorzien van heel veel foto's. Daarnaast was er de wens om de workshops die in haar kookstudio gegeven worden te kunnen betalen met iDeal. Door middel van een kleine webshop heb ik dit mogelijk gemaakt.
www.homemadeheidy.nl

Originals '74
Augustus 2019

Dit project is een samenwerking met Debby van Hees van Mag gezien Design. Deze klant had al een website, maar deze was aan vervanging toe qua techniek en uitstraling.
Heeft de look & feel gemaakt van de website en ik heb dit nieuwe design in WordPress vorm gegeven. Daarnaast was het tijd om de hele webshop met 600+ producten opnieuw op te zetten.

Maria Gunther
Augustus 2019

Bij een nieuwe huisstijl, bedrijfsnaam en logo hoort natuurlijk ook een nieuwe website.

Zo dacht Maria erover. Alleen na een aantal avonden bezig zijn geweest met haar nieuwe website en niet verder was gekomen dan de header was het tijd om iemand in te schakelen.
www.mariagunther.nl

Geertje Algera Media
Mei 2019

De bestaande website van Geertje Algera is opnieuw opgezet, dit was nodig vanwege erg veel achterstallig onderhoud. Daarnaast was de website al 2-talig, maar de Engelstalige versie was niet goed ingericht, dit heb ik meteen ook aangepakt.
www.geertjealgeramedia.nl

Talent Team Utrecht
Maart 2019

Dit is een sponsoractie geweest. De website van TTU was niet gebruiksvriendelijk voor de bezoekers, maar ook voor het team om te onderhouden. Ze liepen tegen steeds meer problemen op. Omdat mijn zoon onderdeel is van het team, heb ik aangeboden om als sponsoractie de hele website te restylen en gebruiksvriendelijker te maken.

Born to Move
Januari 2019

Ron Josefina van Born to Move had mij benaderd voor diverse onderhoudwerkzaamheden. Al pratende bleek de uitstraling van de bestaande website niet weer te geven wat Born to Move nu eigenlijk deed. Daarom hebben we besloten om de hele website te restylen. De nieuwe website straalt nu meer uit waar Born to Move voor staat.
www.borntomove.nl

Stobbies.
December 2018

Voor Stobbies. was het tijd dat daar nu eindelijk een echte website met webshop kwam te staan.
De website is in overleg met Martine en Pauline gemaakt en ingericht. De webshop is zo opgezet, dat ze zelf makkelijk de nieuwe collectie online kunnen zetten.
www.stobbies.nl

Klift Metaalbewerking
December 2018

Klift Metaalbewerking had een sterk verouderde website, zo verouderd, dat ze die zelfs offline hadden gehaald. Er moest een nieuwe 2-talige website komen.
www.klift.nl

MMI Amsterdam
September 2018

Sanne Maria van MMI wilde een website met webshop waar ze haar collectie en diensten aanbod kon laten zien.
Dit was de eerste webshop die ik maakte voor een live website en Sanne heeft mij de ruimte gegeven om alle ins en outs te leren van het maken van een webshop.

Schaatstijdenapp
Januari 2018

De ontwikkelaar van Schaatstijdenapp was op zoek naar een functionele 2-talige website als aanvulling op zijn App.
Dit was de eerste 2-talige website die ik maakte.
www.schaatstijdenapp.nl

Wat klanten over mij zeggen

Laura Loos

e-mail: laura@lauraloos.nl

telefoon: 06-55 86 34 43

KvK 67818137

Btw-id NL002078218B39

Laura Loos
5.0
Gebaseerd op 30 beoordelingen
powered by Google
js_loader