Over mij

Technische hulp op een begrijpelijke manier

1D5A7066

Waarschijnlijk denk je niet direct aan een vrouw als je op zoek bent naar technische hulp voor je website. Ik zal je eerlijk vertellen: ik ook niet! Toch ben ik alweer enkele jaren heel gelukkig in dit vak. Er gingen wel behoorlijk wat ervaringen, inzichten en trainingen aan vooraf.

Van secretaresse naar tech girl

In de eerste 23 jaar van mijn loopbaan werkte ik in loondienst als secretaresse. Totdat mijn laatste werkgever failliet ging. De markt voor secretaresses bleek verzadigd en het bleek een uitdaging om er nieuw werk in te vinden. Via anderen kwam ik in aanraking met het vak van Virtual Assistants: dat was interessant! Ik ging een opleiding voor VA volgen en leerde steeds meer over websites. Toen ik mijn eerste training over WordPress kreeg, ging er een wereld voor mij open. De technische details, het creatief denken en het vinden van oplossingen: alle puzzelstukjes vielen op zijn plek.

Scherm­afbeelding 2023-12-11 om 14.24.26

“Ik schreef programmahandleidingen voor mijn collega’s”

Na 23 jaar secretaresse gespeeld te hebben, durf ik nu te zeggen dat ik gewoon een nerd ben. Ik kwam erachter dat ik notuleren helemaal niet leuk vind. Ik duik liever in de techniek van een programma of bijt me vast in een probleem. Op mijn werk was ik altijd de eerste die een nieuw programma leerde kennen en vervolgens een handleiding voor collega’s schreef.

Scherm­afbeelding 2023-12-11 om 14.24.26
“Ik help met technische vragen op een manier dat je het begrijpt”

Uitleg in Jip & Janneke taal

Sinds 2017 ben ik fulltime aan de slag als WordPress specialist. En ik mag dan een nerd zijn, ik vind het wel belangrijk dat die technische kant ook te begrijpen is voor jou als website eigenaar. Mijn aanpak is daarom heel open. Ik leg je met liefde alles uit en beantwoord op een begrijpbare manier je vragen. Zonder lastige termen of technische details. Geen enkele vraag is mij te gek. Of je nu zelf je website wilt beheren of het liever aan een expert overlaat: uiteindelijk gaat het erom dat je een website hebt die technisch goed werkt. Ik spijker dan ook regelmatig mijn kennis bij op WordPress conferenties. Daarnaast ben ik ook vrijwilliger bij WordPress meetups. Voor een gratis programma als WordPress, vind ik het belangrijk dat ik mijn tijd en kennis over het systeem teruggeef. Zo nu en dan mag ik er ook spreken, hartstikke tof om te mogen doen!

Voor mij is dit het leukste werk dat er is. Iedere dag maak ik ondernemers blij met een eigen, unieke website. Kijk je ook uit naar een persoonlijke website, plan dan hieronder een kennismakingsgesprek in

1D5A6972

Over mijzelf in het kort:

  • getrouwd met Tino en moeder van Niels
  • vrijwilliger bij WordCamps en WordPress Meetups, conferenties voor WordPress specialisten
  • vrijwilliger als sectievoorzitster voor Schaatsvereniging Utrecht, al kan ik zelf voor geen meter schaatsen
  • gek op puzzels, thrillers, spelletjes en mysteries – zolang ik het maar kan oplossen!
  • gedeeltelijk in het buitenland werken is mijn droom, zodat ik vakantie en werk kan combineren