Mijn naam is Laura Loos. Ik woon in Hilversum, getrouwd met Tino en moeder van Niels. Na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben als secretaresse, ben ik in januari 2017 gestart met mijn eigen bedrijf.

Ik werk als WebAssistant en ben gespecialiseerd in WordPress. De combinatie van het creatieve van websites maken en de techniek erachter is wat mij het meest fascineert. Ik kan mezelf volledig verliezen in het oplossen van een technisch probleem. Maar wordt ook heel gelukkig van klanten helpen met een mooie nieuwe website.

Al doende ontdekte ik dat ik het heerlijk vindt om andere ondernemers de techniek achter de website uit te leggen. Dit heeft ook geresulteerd in het opzetten van Laura's Academy. Hier geef ik individuele WordPress trainingen aan vrouwelijke ondernemers die graag zelf de techniek in handen willen hebben.

Om mijn kennis op pijl te houden bezoek ik maandelijks WordPress en SEO meetups in Utrecht en werk ik als vrijwilliger mee aan WordCamps.

In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger als sectievoorzitster/steunpilaar binnen Schaatsvereniging Utrecht. Hier haal ik heel veel voldoening en energie uit.

"Jouw WordPress Tech-girl"

Over mij

Laura Loos

e-mail: laura@lauraloos.nl

telefoon: 06-55863443

KvK 67818137

Btw-id NL002078218B39

Laura Loos
5.0
Gebaseerd op 29 beoordelingen
powered by Google
js_loader