Nooit te oud om te leren

Blog nooit te oud om te leren

Jullie kennen allemaal vast deze uitdrukking en het is helemaal waar. Ondanks alle ervaring die ik heb opgedaan in mijn werkcarrière tot nu toe, heb ik de laatste maanden heel veel bijgeleerd.

Online training

Met het besluit om voor mijzelf te gaan starten, ben ik op zoek gegaan naar middelen en cursussen die mij hierbij konden helpen. Al snel kwam ik terecht op de site van de Freelance & Virtual Assistant Academy van Hanneke Wessel en Natalie Brunt. Hier werd mij een hele mooie online training aangeboden. In 3 maanden werd ik opgeleid voor de volgende stap in mijn carrière. Vooral een hele praktische training die je goede handvaten geeft en je laat nadenken wat je nu eigenlijk wil, kan en wat er allemaal mogelijk is in mijn vakgebied.

Kennis

Daarnaast kwam ik meteen in een behoorlijk netwerk van gelijkgestemden terecht. En al snel volgde ik naast de opleiding diverse andere webinars. Alle mogelijke onderwerpen kwamen voorbij, zodat ik mijn onderneming goed van start kon laten gaan. Vorige week heb ik de cursus ‘Start een succesvolle business als freelance & virtual assistant’ afgerond. Nu ben ik helemaal vol van alle nieuwe kennis die ik heb opgedaan. Nieuwe tools en mogelijkheden om mijn opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn en ik ben nog lang niet klaar. Er staan nog diverse webinars en cursussen op de agenda voor de komende weken.

Inzetten van mijn kennis

Wat kan ik nu voor jou betekenen met deze nieuwe kennis? Ik weet nu nog meer over het zichtbaar maken van je onderneming op social media, zodat je uiteindelijk meer klanten zal binnen halen.

Ik heb kennis opgedaan van verschillende programma’s en andere online mogelijkheden om jou als ondernemer nog beter van dienst te kunnen zijn.

Maar beste ondernemer er zijn soms taken die je niet liggen en die niet tot jou vakgebied horen. Delegeer die taken eens naar een Virtual Assistant, want die heeft alle kennis in huis om jouw dagelijkse chaos in goede banen te leiden. Dan heb jij weer tijd om je te richten op je eigen vakgebied. Zodat ook jou onderneming en kennis groeit.

Laat een reactie achter