Meisje Eigenwijsje

  • Klant: Nicole Adelaars – Meisje Eigenwijsje
  • Project: Bestaande website vervangen
  • Soort website: Blog website
  • Opgeleverd: maart 2022
  • Website: www.meisje-eigenwijsje.nl

Beschrijving project

De website van Meisje Eigenwijsje voldeed aan de voorkant nog prima aan de wensen van Nicole. Wel was er een groot probleem in het technische deel van de website. Het thema dat Nicole had gekocht werd al jaren niet meer onderhouden. Dat betekende dat het thema dermate verouderd was, dat ze WordPress niet meer durfde te updaten.

We hebben de hele website opnieuw opgezet en ook meteen weer in een nieuw jasje gestoken.

Diverse afbeeldingen

Uitdagingen voor dit project

De website is een echte blog website met wel meer dan 2000 blogs en deze moesten allemaal goed overgezet worden naar de nieuwe website. Incl. alle opmerkingen.

Dit was dus wel even een klus om dat goed te doen.

Review klant

Nadat Laura voor mij voor een van mijn website het onderhoud doet heb ik haar gevraagd om een geheel nieuwe website te maken voor mijn bestaande blog. De reden dat ik Laura vroeg is omdat zij aandacht heeft voor toegankelijkheid, duidelijkheid en persoonlijkheid. Vanaf moment 1 dat zij voor mij en samen met mij aan de slag ging voelde ik een soort rust over me heen komen. Ik vertrouwde er 100% op dat zowel het proces als het eindresultaat precies zou gaan zoals ik dat wilde. En dat klopte ook. Ik ben meer dan gelukkig met mijn nieuwe website en heb ook al vele positieve geluiden van buitenaf mogen ontvangen. Laura is die rots in de branding die je als ondernemer wil hebben als het gaat om je website.

Nicole Adelaars