Marion van der Giessen

  • Klant: Marion van der Giessen
  • Project: Nieuwe website
  • Soort website: basis website
  • Opgeleverd: april 2020
  • Website: www.marionvandergiessen.nl

Beschrijving project

Marion van der Giessen ging haar hele bedrijf omvormen. Een nieuwe naam, een nieuw logo en ook een compleet nieuw dienstenaanbod. Dat betekende ook dat er dus een compleet nieuwe website moest komen.

Diverse afbeeldingen

Uitdagingen voor dit project

Dit is volgens mij 1 van de eerste keren geweest dat ik ook uitgebreid met negatieve marges heb gewerkt. Om te zorgen dat de afbeeldingen van Marion in de header buiten de gekleurde balk kwamen.
Dit was een wens van haar en iets dergelijks zat ook in haar ontwerp verwerkt.

Hoe leuk is het dan om het oorspronkelijke ontwerp dan ook terug te laten komen in de uiteindelijke website.

Review klant

Voor mijn nieuwe bedrijf www.marionvandergiessen.nl heeft Laura mijn WordPresswebsite volledig gebouwd.

Het ontwerp sluit naadloos aan bij het ontwerp van mijn nieuwe branding voor mijn nieuwe bedrijf. En daar waar maatwerk nodig was, zorgde Laura ervoor dat dit technisch werd opgelost. Laura denkt prettig en kritisch mee en let er tegelijk op dat mijn site technisch op orde is. En last but not least, Laura heeft goed gekeken naar wat bij mij past, zij is enthousiast, snel, direct de Techgirl voor WordPress zaken.

Vanaf de start tot en met de oplevering verloopt alles snel en deskundig. Het spreekt voor zich dat ik voor mijn site een onderhoudscontract bij Laura heb afgesloten. Zo weet ik zeker dat mijn site secuur en betrouwbaar wordt onderhouden en heb ik er geen omkijken meer naar.

Marion van der Giessen