B&B In het Voorhuys

Beschrijving project

De website van Gloria was verouderd en was in het verleden gehackt geweest. Deze hack was niet helemaal goed opgeschoond, want er verschenen toch steeds weer rare links en meldingen.

Gloria had een website met meerdere pagina’s, maar omdat er op sommige pagina’s minimale tekst stond. Hebben we samen besloten dat voor haar een One pager veel beter was. Op die manier hoefde er ook minder teksten geschreven te worden.

Diverse afbeeldingen

Uitdagingen voor dit project

We zaten in de afrondende fase van dit project, toen er weer allemaal verdachte meldingen kwamen vanaf de oude website. Toen hebben we besloten om de nieuwe website al vast te verhuizen naar het live domein. Even een duidelijke coming soon pagina voor de website geplaatst, zodat bezoekers wel konden reserveren. Maar wij aan de achterkant de laatste hand aan de nieuwe website konden leggen.

Review klant

Laura is een vriendelijke vrouw die zeer gespecialiseerd is in haar werk. Tijdens het vernieuwen van mijn website nam ze mij aan de hand mee en bespraken we de diverse mogelijkheden. Ze was zo geduldig tijdens de uitleg over de technische kant. Dat waardeerde ik enorm. Door de vragen die Laura stelde, kreeg zij een goed beeld van wat ik mooi vond qua opmaak en uitstraling. Ik ben erg blij met het uiteindelijke resultaat. 

Gloria Vredeman