Homemade Heidy

  • Klant: Heidy van Megen – Homemade Heidy
  • Project: Bestaande website vervangen
  • Soort website: website met webshop
  • Opgeleverd: september 2019
  • In augustus 2021 is deze website offline gehaald, omdat Heidy toen stopte met haar catering bedrijf. In februari 2022 is de website weer nieuw leven ingeblazen.

Beschrijving project

Homemade Heidy kwam bij mij terecht omdat haar website niet de uitstraling en functionaliteiten had ze eigenlijk voor ogen had. Samen met haar heb ik de uitstraling van de website flink onder handen genomen en voorzien van heel veel foto’s. Daarnaast was er de wens om de workshops die in haar kookstudio gegeven worden te kunnen betalen met iDeal. Door middel van een kleine webshop heb ik dit mogelijk gemaakt.

Diverse afbeeldingen

Review klant

Laura heeft mijn ideeën voor mijn website om weten te zetten in een mooie duidelijke website die helemaal mij is. heel blij met haar inzicht en kundigheid!

Heidy van Megen