Divine Ayurveda

  • Klant: Frederique Couvee – Divine Ayurveda
  • Project: Bestaande website vervangen
  • Soort website: Webshop
  • Opgeleverd: januari 2023
  • Samenwerking: Nienke van der Laag – Ontwerp – House of Joanne
  • Website: www.divine-ayurveda.com

Beschrijving project

Al stond de nieuwe website van Frederieke nog maar 1 jaar, de website heeft nooit goed bij haar gepast. Daarom ging ze op zoek naar een andere partij en kwam ze bij mij terecht.

De nieuwe website was ook meteen het moment om het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl te implementeren.

Samen met Nienke van der Laag van House of Joanne hebben we de hele website opnieuw vormgegeven. En alles opnieuw ingericht, van de shop tot en met de behandelpagina’s.

Diverse afbeeldingen

Uitdagingen voor dit project

Bij deze website waren er nogal wat technische uitdagingen. Het is best een grote website met veel producten, cursussen en behandelingen.

De hele website is ook nog eens gekoppeld met Active Campaign voor de mailinglijsten en gekoppeld met Huddle voor de cursussen.

Een leuke plugin die ik op deze website heb gebruikt is een plugin waarmee je bij de producten custome tabbladen kan maken.

Review klant

Sinds een aantal maanden werk ik samen met Laura en ervaar dit als heel positief!

Ze heeft een prachtige nieuwe site voor me gemaakt. Ik heb bedrijf met veel verschillende producten en diensten. Laura heeft alle technische toepassingen moeiteloos aan elkaar gekoppeld, waardoor alles heel fijn en efficient werkt.

Ook ben ik uiterst tevreden over de support die Laura biedt. Ze is heel toegankelijk, antwoord altijd gelijk op mijn apps of mails als ik even iets niet weet. Laatst heeft ze me zelfs op zondag uit de brand geholpen!

Dus…zoek je iemand die jou online kan ondersteunen en ontzorgen? Dan is Laura je Tech girl!

Frederieke Couvee