Dick Kok Zuurwaren

  • Klant: Diana Kok – Dick Kok Zuurwaren
  • Project: Nieuwe website maken
  • Soort website: webshop en ledenomgeving
  • Opgeleverd: augustus 2021
  • Website: www.dickkokzuurwaren.nl

Beschrijving project

Na jarenlang alle bestellingen via de telefoon aannemen, is er een website voor Dick Kok Zuurwaren waar hun vaste klanten online kunnen bestellen.

Deze webshop is gekoppeld aan Exact Online, waardoor alles meteen in de boekhouding komt en ze vanuit daar de order kunnen leveren en ook meteen factureren.

Diverse afbeeldingen

Uitdagingen voor dit project

Deze webshop is niet helemaal een echte webshop. Klanten bestellen wel via de website, maar rekenen niet af. Verder kunnen alleen klanten een bestelling plaatsen na goedkeuring van Dick Kok en dat er een account voor ze is aangemaakt.

Wensen waren onder andere dat de klant een lijst met vaak bestelde producten kon aanmaken. Zodat niet bij elke bestelling de hele productenlijst af gegaan hoefde te worden.

Daarnaast is WooCommerce gekoppeld met Exact Online via een 3de partij. Deze zorgt ervoor dat om de paar uur alle nieuwe bestellingen overgezet worden naar het boekhoudprogramma. Vandaar uit kunnen dan de facturen gemaakt worden.

Review klant

Laura wat een top vrouw weet precies wat je wilt en denkt heel goed met je mee. Wat zijn we trots op wat ze heeft gebouwd, professioneel maar heel toegankelijk iets waar wij vrouwen heel erg van houden. Bijt zich vast in een probleem totdat ze een oplossing heeft gevonden. Goed bereikbaar en we laten dan ook met vertrouwen het onderhoud van de website aan Laura over. Super blij!!

Diana Kok