De menopauze specialist

  • Klant: Dorenda van Dijken en Femi Janse – De Dutch Menopause Society (DMS)
  • Project: Bestaande website vervangen
  • Soort website: Informatieve website en ledenomgeving
  • Opgeleverd: december 2021
  • Website: www.demenopauzespecialist.nl

Beschrijving project

De website van De menopauze specialist was sterk verouderd, werkte niet meer naar behoren en ze konden geen nieuwe artikelen plaatsen.

Dus tijd om de hele website in een nieuw jasje te gieten. Incl. een afgesloten ledengedeelte.

Diverse afbeeldingen

Uitdagingen voor dit project

Omdat de oude website zo sterk verouderd was, moest alles opnieuw opgezet worden. En daarmee was vooral de ledenomgeving heel erg belangrijk. Die moest goed te onderhouden zijn en makkelijk nieuwe leden aan toegevoegd worden. Alleen de leden hebben toegang tot de meeste nieuwsberichten.

In het verleden kwam er misschien 1 tot 2x per jaar een stapel nieuwe nieuwsberichten online en met de nieuwe website is dat ongeveer 2x per maand.

Om alle leden op te hoogte te houden dat er een nieuw artikel online staat, wordt er een automatische push notificatie naar de leden gestuurd.

Review klant

Laura heeft voor ons (Dutch Menopause Society) in korte tijd en prachtige, handzame en informatie website gebouwd. De site is makkelijk in gebruik, toegankelijk voor onze leden en ook voor ons als beheerders eenvoudig te bewerken. Laura werkt snel en efficiënt, komt haar afspraken na en communiceert duidelijk. We zijn heel erg tevreden over Laura en erg blij met onze website!

Femi Janse

Enorm blij met onze nieuwe website! Laura heeft ons heel fijn begeleid en is heel kundig en professioneel. Blij met haar tips, dat heeft de website echt beter gemaakt. Ze werkt daarnaast ook nog eens heel snel en geeft een goede service. Kortom: aanrader!

Dorenda van Dijken