Cora’s Knit Knacks

  • Klant: Cora McCulloch – Cora’s Knit Knacks
  • Project: Bestaande website vervangen
  • Soort website: Webshop
  • Opgeleverd: januari 2022
  • Website: www.corasknitknacks.nl

Beschrijving project

Cora was ooit gestart met een website builder bij een hostingpartij, maar merkte nu dat ze daar tegen beperkingen aanliep. En dat het nu tijd was voor een goede professionele webshop.

Samen gaven we de nieuwe website vorm en werd de webshop naar al haar wensen ingericht.

Diverse afbeeldingen

Uitdagingen voor dit project

Omdat de oude website niet in WordPress was gemaakt, moest alles handmatig overgezet worden.
Daarnaast moesten de diverse producten goed uitgelicht worden en ook de blogs van Cora moesten een mooie plek krijgen op de website.

Review klant

Laura heeft mij geholpen met het maken van een nieuwe website. Mijn vorige website was door mijzelf gemaakt met een website builder bij een hostingpartij, maar dit paste niet meer bij waar mijn bedrijf nu staat. WordPress intimideerde mij heel erg dus zelf wat maken was geen optie. Laura heeft naast een prachtige nieuwe site mij heel goed begeleid en geholpen bij het wisselen van hostingpartij en ondersteund toen er problemen waren met de email.
De website die ik nu heb voelt weer enorm goed, past bij mij en mijn bedrijf en heeft mogelijkheid tot groeien.

Ik raadt Laura aan iedereen aan, ook als je er zelf de ballen niet van snapt! 😉

Cora McCulloch