Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.
1D5A7079-2

Laura Loos
5.0
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Marc van de KuilenMarc van de Kuilen
09:04 26 Oct 23
Laura heeft mij erg goed geholpen met mijn nieuwe website.Laura werk snel en is altijd bereikbaar.
Tim VTim V
12:52 23 Oct 23
Prettige samenwerking, heeft in korte tijd een mooie website gebouwd en luistert goed naar de wensen. Ik beveel Laura zeker aan.
Martine de LeeuwMartine de Leeuw
16:34 14 Jun 23
Na wat eerdere niet fijne ervaringen met websitebeheerders kwam ik bij Laura Loos.En ik kan maar één ding zeggen...wat een verademing! Goed bereikbaar, fijne communicatie en goed meedenken.Als er een probleem was met mijn website was het altijd zo opgelost en ze heeft net mijn website opnieuw gebouwd. Ik ben aan alle kanten tevreden en kan haar dan ook ten sterkste aanraden aan een ieder die een websitebeheerder zoekt of een website wil laten ontwerpen.
Astrid KremersAstrid Kremers
20:45 17 Apr 23
Vakvrouw, flexibel, zorgvuldig, snel, betrouwbaar, liefde voor haar vak!
Stephanie DoggenStephanie Doggen
08:13 07 Apr 23
Een klant van mij wilde niet alleen nieuwe teksten voor zijn website, maar ook technische hulp bij zijn website om deze beter in te richten. Ik moest direct aan Laura denken. Ze heeft hem super goed kunnen helpen, denkt met alles mee en schakelt ook nog eens heel snel. Echt heel fijn als een samenwerking zo vlot verloopt! Laura staat bovenaan mijn lijstje van tech girls 😉
Monique LachnietMonique Lachniet
07:54 20 Mar 23
Laura heeft voor mij een nieuwe website gemaakt. Zij zorgde dat de vaart erin bleef in tijden dat ik zelf met andere dingen bezig was en het aanleveren van de teksten ineens een hobbel bleek te zijn. Ik ben blij met mijn nieuwe site. Laura geeft je de mogelijkheid om aan je site te blijven werken en kan daarbij ook een rol spelen. Bedankt Laura!
Frederieke CouveeFrederieke Couvee
14:59 06 Feb 23
Sinds een aantal maanden werk ik samen met Laura en ervaar dit als heel positief!Ze heeft een prachtige nieuwe site voor me gemaakt. Ik heb bedrijf met veel verschillende producten en diensten. Laura heeft alle technische toepassingen moeiteloos aan elkaar gekoppeld, waardoor alles heel fijn en efficient werkt.Ook ben ik uiterst tevreden over de support die Laura biedt. Ze is heel toegankelijk, antwoord altijd gelijk op mijn apps of mails als ik even iets niet weet. Laatst heeft ze me zelfs op zondag uit de brand geholpen!Dus...zoek je iemand die jou online kan ondersteunen en ontzorgen? Dan is Laura je Tech girl!
Tamar van TongerenTamar van Tongeren
21:46 15 Nov 22
Laura heeft mij ontzettend goed geholpen met een schoolopdracht. Voor mijn studie moest ik voor een bedrijf hun website optimaliseren waar ik erg veel moeite mee had. Laura heeft via een Zoom call mij weten te begeleiden en veel uitleg gegeven over WordPress. Laura was in haar uitleg erg helder, ze heeft alle tijd voor me genomen en tips gegeven. Dankzij haar kan ik nu verder met mijn schoolopdracht en kan ik veel beter met WordPress overweg! Als je hulp nodig hebt bij je website of andere technische aspecten dan is Laura zeker een aanrader!
Van RheeVan Rhee
14:27 21 Jun 22
Laura heeft voor onze winkel Kringloop Kavel75, een one pager gemaakt. Deze heb ik bij haar gewonnen nadat ik onze non-profit organisatie bij haar had aan gemeld toen zij 5 jaar bestond afgelopen januari.Laura heeft een geweldige website voor ons gemaakt. Deze is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik voor de klanten. Voor ons als beheerders, is het systeem er achter makkelijk te gebruiken.Wij kunnen Laura bij iedereen aanbevelen, zij is absoluut niet opdringerig, samen werk je naar een mooie website toe.Laura is een vrouw die haar werk verstaat.Nogmaals dank!!!
Nicole AdelaarsNicole Adelaars
08:36 01 Apr 22
Nadat Laura voor mij voor een van mijn website het onderhoud doet heb ik haar gevraagd om een geheel nieuwe website te maken voor mijn bestaande blog. De reden dat ik Laura vroeg is omdat zij aandacht heeft voor toegankelijkheid, duidelijkheid en persoonlijkheid. Vanaf moment 1 dat zij voor mij en samen met mij aan de slag ging voelde ik een soort rust over me heen komen. Ik vertrouwde er 100% op dat zowel het proces als het eindresultaat precies zou gaan zoals ik dat wilde. En dat klopte ook. Ik ben meer dan gelukkig met mijn nieuwe website en heb ook al vele positieve geluiden van buitenaf mogen ontvangen. Laura is die rots in de branding die je als ondernemer wil hebben als het gaat om je website.
Cora McCullochCora McCulloch
14:46 27 Jan 22
Laura heeft mij geholpen met het maken van een nieuwe website. Mijn vorige website was door mijzelf gemaakt met een website builder bij een hostingpartij, maar dit paste niet meer bij waar mijn bedrijf nu staat. WordPress intimideerde mij heel erg dus zelf wat maken was geen optie. Laura heeft naast een prachtige nieuwe site mij heel goed begeleid en geholpen bij het wisselen van hostingpartij en ondersteund toen er problemen waren met de email.De website die ik nu heb voelt weer enorm goed, past bij mij en mijn bedrijf en heeft mogelijkheid tot groeien.Ik raadt Laura aan iedereen aan, ook als je er zelf de ballen niet van snapt! 😉
Laura heeft voor ons (Dutch Menopause Society) in korte tijd en prachtige, handzame en informatie website gebouwd. De site is makkelijk in gebruik, toegankelijk voor onze leden en ook voor ons als beheerders eenvoudig te bewerken. Laura werkt snel en efficiënt, komt haar afspraken na en communiceert duidelijk. We zijn heel erg tevreden over Laura en erg blij met onze website!
Dorenda Van DijkenDorenda Van Dijken
17:59 03 Jan 22
Enorm blij met onze nieuwe website! Laura heeft ons heel fijn begeleid en is heel kundig en professioneel. Blij met haar tips, dat heeft de website echt beter gemaakt. Ze werkt daarnaast ook nog eens heel snel en geeft een goede service. Kortom: aanrader!
Nicky RonerNicky Roner
09:39 18 Sep 21
Ik had een website scan gewonnen. Ze heeft dit tot in detail gedaan en ik ontving een zeer gedegen lijst én video opname met tips en verbeterpunten waar ik mee aan de slag kan. Super fijn!
Diana KokDiana Kok
17:03 25 Aug 21
Laura wat n top vrouw weet precies wat je wilt en denkt heel goed met je mee. Wat zijn we trots op wat ze heeft gebouwd, professioneel maar heel toegankelijk iets waar wij vrouwen heel erg van houden. Bijt zich vast in een probleem totdat ze n oplossing heeft gevonden. Goed bereikbaar en je we laten dan ook met vertrouwen het onderhoud van de website aan Laura over. Super blij!!
Roel WeijerRoel Weijer
10:59 08 Jul 21
Dankzij Laura hebben we nu een website waar we trots op zijn! Het contact was altijd goed, professioneel en snel. En ze regelt ook nog eens al het onderhoud!
Annette SpaanAnnette Spaan
11:58 15 Jun 21
Ik heb bij Laura een onderhoudscontract en zij bouwt mijn webshop. Ik ben erg blij met haar snelle en goede service, ze is altijd makkelijk bereikbaar, denkt enthousiast mee en heeft goede ideeën. Ze gaat tot het uiterste om je snel en goed te helpen.
Femke VonkFemke Vonk
10:06 09 Apr 21
Toen ik net als zzp'er aan de slag ging, maakte ik zelf websites. Inmiddels heb ik me 100% toegelegd op het schrijven van teksten. Dan moet je op een gegeven moment je 'baby' aan een ander toevertrouwen. Dat is lastig. Ik had goede verhalen over Laura gehoord, en ik moet zeggen: ze heeft me nog geen moment teleurgesteld. Laura is snel, communiceert helder en denkt mee. Zoek je een websitetijger(in), dat is Laura je vrouw!! Bedankt, Laura!
Miranda HoefmansMiranda Hoefmans
10:30 23 Apr 20
Het bouwen van je website en het onderhoud van je website besteedt je aan Laura uit. Ze heeft hart voor de techniek en voor haar klanten. Denkt met je mee in oplossingen. Snel. Duidelijke uitleg en toelichting. Komt afspraken goed na.
Daniel WillemsDaniel Willems
15:47 27 Jan 20
Laura Loos zette in twee weken tijd een aantal losse ideeën om in een prima samenhangend geheel; snel, volgens strakke planning en alleszins betaalbaar.
heidy van megenheidy van megen
15:57 23 Sep 19
Laura heeft mijn ideeën voor mijn website om weten te zetten in een mooie duidelijke website die helemaal mij is.heel blij met haar inzicht en kundigheid!
Erica van WijngaardenErica van Wijngaarden
09:20 08 Aug 19
Laura staat altijd super snel voor je klaar! Wat ze niet direct weet zoekt ze tot in de puntjes voor je uit. Laura is onze web-wonder-women 🙂
Geertje AlgeraGeertje Algera
09:43 04 Jun 19
Snel, kundig, en betrouwbaar. Laura's Office kan ik van harte aanbevelen!
Esther BeelsEsther Beels
20:22 17 Apr 19
Vol vertrouwen laat ik het onderhoud van mijn website over aan Laura. Laura heeft veel kennis en denkt graag met je mee. Ik ben erg blij met de dienstverlening van Laura's Office.
Judith den DunnenJudith den Dunnen
09:42 10 Apr 19
Goed geholpen door Laura mbt koppelingen tussen mijn website, emailmarketing en betaalprogramma's
Manuela van ProoijenManuela van Prooijen
22:12 30 Nov 18
Is er WordPresswerk wat snel gedaan moet worden? Laura staat gelijk paraat! Met haar aanstekelijke enthousiasme is het een prima persoon om om je heen te hebben. Werklust, professionaliteit en kundigheid. Dat is Laura op en top!
M. van den BosM. van den Bos
13:56 30 Nov 18
Laura Loos is de perfecte vrouw voor al je technische vragen omtrent je website. Voor oplossen of leren.
js_loader

1D5A6925

Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief en
ontvang als eerste de laatste nieuwtjes