Ben jij tevreden met je website?

Blog Ben jij tevreden met je website

Zeg eens heel eerlijk ben jij echt voor de volle 100% tevreden over je website? 
Is hij echt helemaal naar wens?
Herken je jezelf in de website?
Komt je aanbod naar voren zoals jij in gedachten had?

Nee, je kan niet met volle overtuiging op alle vragen ja antwoorden.
En waarom is dat, waarom voldoet de website niet aan al je verwachtingen en ideeën.

Inhoudsopgave

“Hobby” website

Heb je hem zelf gemaakt en ging dat toch niet zo vlot en makkelijk als je van te voren gedacht had. En ben je uiteindelijk maar, om nog verdere frustraties te voorkomen, akkoord gegaan met jezelf. Omdat je gewoon wist, heel veel beter gaat mij echt niet lukken.

Waarom had je in eerste instantie besloten om de website zelf te maken?
Hoorde je overal dat het hartstikke makkelijk was en iedereen doet het zelf, dus waarom ik niet.
Heb je je vergist in de tijd die het maken van een goede website met zich meebrengt. Of wilde je er wel eigen tijd in investeren, maar geen budget vrij maken om iemand in te huren.

Miscommunicatie met websitebouwer

Of heb jij het maken van je website juist uitbesteed, omdat je van jezelf al wist, dit ga ik zelf nooit krijgen zoals ik wil. Daarom maar meteen goed van start gegaan en een professional ingehuurd voor deze klus. 

Maar tijdens het project kwam je erachter dat de communicatie niet helemaal vlekkeloos liep. Of werd er niet goed naar jouw wensen geluisterd. Of werd je misschien een beetje overdonderd door jouw websitebouwer die het allemaal wel wist hoe het hoorde en moest. 
Wil jij weten waar je allemaal aan moet denken als je met een websitebouwer aan de slag gaat: lees dan mijn blog 7 tips voor als je aan de slag gaat met een websitebouwer.

Het is jouw website

Welk pad je ook gekozen heb, dat heb je in eerste instantie met een rede gedaan. Je zal daar goed over nagedacht hebben, wat voor jou het beste is.
Maar heel eerlijk, wat heeft het jou nu opgeleverd. Waarschijnlijk heel veel frustratie op allerlei manieren. Toch niet helemaal 100% tevreden met hoe het er nu uit ziet of staat.
Dit kan natuurlijk een enorme domper zijn. Want het is uiteindelijk wel jouw website. Jouw naam staat erboven. Waar jouw producten of diensten in de etalage staan. Jij wordt er op aangekeken als het niet goed werkt.

Jammer toch

Ja, heel jammer. Maar gebeurd is gebeurd, daar kunnen we helaas niks meer aan doen. Bedenk wel, je bent echt niet de enige hoor. Ik hoor het echt heel vaak. Dat onderneemsters niet tevreden zijn. Het liever anders hadden gezien, maar er maar genoegen mee nemen.
Daar gaan mijn haren nu van overeind staan, als ik hoor dat ze het maar voor lief nemen hoe hun website er nu uitziet. Want dat hoeft helemaal niet!!

100% tevreden

Als ik dat hoor, wil ik heel hard roepen NEEE, luister ik kan je helpen. Ik luister wel naar jouw wensen en probeer die zo goed mogelijk te verwoorden in jouw website. Ik ben namelijk van mening dat als ik een website bouw, deze niet voor mij is en ik die ook niet mooi hoeft te vinden. Natuurlijk technisch gezien moet de hele website goed werken en zal ik ook doorgaan, tot dat zo is. Ik bouw de website voor de klant en die moet er 100% achterstaan voordat die live gaat. Eerder dan dat gaat bij mij een website niet live.

Ben jij niet 100% tevreden over jouw website, neem dan vandaag nog contact met mij op om te kijken wat ik voor jou kan doen. Ik luister namelijk graag naar waarbij jou de frustratie zit, dan gaan we vanuit die frustratie kijken hoe wij die samen kunnen gaan oplossen. Zodat jij straks kan zeggen dat je 100% achter jouw website staat.

Laat een reactie achter