BellaVie PhotoArt

  • Klant: Martine de Leeuw – BellaVie PhotoArt
  • Project: Bestaande website vervangen
  • Soort website: 2-talige website met webshop en ledenomgeving
  • Opgeleverd: juni 2023
  • Website: www.bellavie.nl

Beschrijving project

De website van Martine was aan de voorkant qua uiterlijk nog helemaal naar wens. Alleen liepen we aan de achterkant tegen steeds meer technische problemen aan. Als we het ene probleem hadden opgelost, dook er na een paar weken weer een andere probleem op.

We hebben daarom besloten om de bestaande website na te maken. Dus aan de voorkant is er voor de bezoeker niks veranderd, maar aan de achterkant hebben we alles opnieuw ingericht.

Diverse afbeeldingen

Uitdagingen voor dit project

Martine is fotograaf, dus de foto’s op de website moesten een goede kwaliteit hebben.

Daarnaast verkoopt zij tutorials en abonnementen. Deze tutorials bestaan uit video’s. De video’s mogen niet gedownload worden en verspreidt. De abonnementen zijn maandabonnementen die maandelijks via een automatisch incasso geint moeten worden.

We hebben daarom een besloten ledenomgeving opgezet en daarin zitten nu alle tutorials en ook de maandabonnementen. Vandaar uit wordt de toegang via het account op de website geregeld.

Review klant

Na wat eerdere niet fijne ervaringen met websitebeheerders kwam ik bij Laura Loos. En ik kan maar één ding zeggen…wat een verademing! Goed bereikbaar, fijne communicatie en goed meedenken. Als er een probleem was met mijn website was het altijd zo opgelost en ze heeft net mijn website opnieuw gebouwd. Ik ben aan alle kanten tevreden en kan haar dan ook ten sterkste aanraden aan een ieder die een websitebeheerder zoekt of een website wil laten ontwerpen.

Martine de Leeuw