Bedankt voor het inplannen van een Website onderhoud en/of support sessie

Deze sessie is gratis, maar jij wil wel graag een goed en passend advies van mij krijgen. Omdat te doen, heb ik iets meer informatie van je nodig, zodat ik mij goed kan voorbereiden op onze afspraak. Daarom vraag ik je om onderstaande vragenlijst in te vullen.

Alleen als je de vragenlijst naar mij heb doorgestuurd kan ik de gratis sessie laten doorgaan.

Ben jij een vaste klant en hebben wij al uitgebreid gesproken over deze sessie, of misbruik je deze afspraak voor een vervolg afspraak, dan kun je de onderstaande vragenlijst negeren.

We spreken elkaar dan snel.

Groeten van Laura

Vragenlijst Onderhoud en/of support werkzaamheden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1D5A6916